Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

9028 Győr, Régi Veszprémi út 1-3.
Tel.: 96/427-522
OM: 030741
Bankszámlaszám: 10033001-00333939-00000000
Adószám: 15823209-2-08
KRÉTA


Bevezető:

Az alábbi tájékoztató a Kréta elektronikus ellenörző használatát kívánja segíteni, mely mind számítógépen, mind mobiltelefonos applikáción keresztül használható. A mobil applikációkat androidos telefonokra a Google Play áruházból, IOS-es telefonokra az App Store-ból lehet letölteni.

Tisztelt Szülők!

Az idei tanévtől a Kréta E-ellenőrzőbe (E-napló) való szülői és diák belépés kettévált. A szülők más felhasználónévvel és jelszóval tudnak belépni, mint gyermekeik. Vélhetően annak előkészítése zajlik, hogy a szülő aláírhassa/láttamozhassa majd az E-ellenőrzőt. Ebből kifolyólag a szülői belépés adatait nem célszerű elárulni a gyermeknek. A szülők részére kódjaikat az osztályfőnökök szülői értekezleten osztották ki. Aki valamilyen okból még nem rendelkezik szülői belépéssel az telefonon érdeklődhet az osztályfőnöktől vagy az iskola titkárságán. A honlap címe, ahol a kapott kódokkal megtekinthető gyermeke tanulmányi előmenetele, továbbra is https://verespgyor.e-kreta.hu .

Ha egy szülő úgy dönt, hogy az általunk kiosztott jelszót megváltoztatja, akkor annak elfelejtése esetén személyesen be kell fáradni iskolánkba új szülői kód igénylése céljából, másként segíteni nem tudunk.

A Kréta belépési oldalán egyébként lehet gondviselői belépést generálni, de ez csak „csökkentett” hozzáférést engedélyez, melynek birtokában kizárólag a tanuló órarendje látható, amellyel lássuk be, egy érdeklődő szülő nem sokra megy.

Tanulóink egyébként mindannyian be tudnak lépni  a saját ellenőrzőjükbe, így akár azt is használhatják a szülők a jegyek megismeréséhez. A tanulói belépés tájékoztatóját szintén megtalálhatják a honlapunkon, „KRÉTA – DIÁKBELÉPÉS” címmel.

 2018